fbpx

DOPPLER


Brend Doppler je osnovan u Austriji 1946. godine i nudi širok spektar kišobrana koji odgovaraju svim vremenskim uslovima. Proizvodi ovog brenda su, prema kompaniji Hanse Distribution, najbolji proizvodi ovog ranga na tržištu.

Doppler Kišobran

Doppler kišobran je verni pratilac čoveka kroz sve vremenske prilike, a odanost kupaca bazirana je na dugotrajnosti i vrhunskom kvalitetu. Kao brend, Doppler teži da održi tradiciju, ali da pri tom ne zapostavi modne trendove, inovacije i prohteve savremenog čoveka.

Ultra Lagani

Najnovija inovacija Doppler brenda je kišobran Zero 99, zaista lakši od pera, ili kako kompanija naglašava lakši i od table čokolade. Tržište se po prvi put upoznaje sa
diskretnim modnim dodatkom visoke praktične namene koji ostavlja snažan utisak. Usled drastičnih klimatskih promena u današnje vreme, kišobran je gotovo neophodan u svakoj torbi ili džepu. Njegova lakoća će učiniti da zaboravite da ga nosite sa sobom i neće vas opteretiti svojom veličinom i težinom. Ovaj model predstavlja vrhunski funkcionalan, ultra lagani kišobran klasičnog dizajna, koji vas bez problema vodi kroz sve sezone.

Inovativnost i kvalitet

Zero, 99 džepni kišobran je dobitnik čuvene “Red Dot Award” za inovativnost. Izrađenjen je od najkvalitetnijih materijala, sa aluminijumskom osovinom i sa super tankom poliesterskom nadstrešnicom u jarkim bojama, ali i u klasičnoj, vanvremenski crnoj. Nenametljiv, a opet dovoljno intenzivan, kišobran Zero 99 može biti vaš izbor bez obzira na interesovanje i godine. Uz Doppler kišobran budite spremni da osvojite kišne ulice sa stilom.

PROIZVODNJA


SECRID novčanike izradjuju najveštiji holandski majstori od visokokvalitetnog materijala. Svaki novčanik ima jedinstven serijski broj, kao dokaz autentičnosti.

KAPACITET


SECRID novčanici obezbedjuju maksimalni kapacitet u kompaktnoj formi. Uprkos veličini, u SECRID novčaniku ima mesta za sve. Svaki novčanik sadrži Cardprotector, dok odredjeni modeli imaju i dodatne pregrade.

ZAŠTITA


Aluminijumski Cardprotector obezbedjuje zaštitu od slamanja kartice i neželjenog RFID/NFC skeniranja. Kada želite da skenirate kartu, naprosto je izvucite.